mandag 2. mai 2011

Quesadillas


Vil dele et middagstips som jeg og resten av familien liker veldig godt;

Kylling-quesadilla med salat, rømme, salsa og guacamole som tilbehør.


DETTE TRENGER DU:

-Tortilla-lefser (jeg kjøper de små siden de passer best i min ildfaste form. Og jeg liker den fiberrike typen).
-Salatkjøtt av kylling
-1 paprika
-1/2 løk
-500g ost
-salat,Fet f.eks: kinakål, cherrytomat, agurk og ananas
-lett rømme
-salsa, den styrken du ønsker
-guacamole, ønsker du lage fra bunn har du oppskrift her.

SLIK GJØR DU:

1. Lag evt guacamolen først, da denne helst skal stå og sette seg.
2. Kutt paprika og løk i små biter, la dette surre i litt smør til det blir gyllent.
3. Legg en lefse i en ildfast form. Strø på tynt lag med revet ost.
4. Fordel salatkjøttet i 4 porsjoner. Med små lefser er det 8 stk i pakken, dette gir 4 lag med kjøtt.
5. Strø over 1/4 del kjøtt, 1/4 av den stekte paprikablandingen og igjen et tynt lag med ost. Du kan jo ta på krydder som du vil, f.eks oregano eller grillkrydder.
6. Legg på TO lefser! Så repiter punkt 5.

Slik ser det ut før du legger på ny lefse:

Dette fungerer til både fest og hverdag!
Vel bekomme :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar