torsdag 29. mai 2014

Cheerleader-kaketopp til konfirmasjon!

-Jeg ble spurt om å lage en kaketopp som viste konfirmanten i sin imponerende cheerleader-posisjon. Det virket som en artig oppgave så jeg gikk med på det!


*bildet er ikke helt riktig, jeg malte på turkise streker også for mer lik drakt. Det kan sees på nederste bildet.

Selve kaken hadde jeg ikke tid til å bake, oppgaven min var kun å lage kakepynten.

Jeg fikk tilsendt bilder og jobbet ut fra disse. Det ble mer komplisert enn jeg først tenkte men med god hjelp av mann og ingeniør-søsteren min som var på besøk, fikk cheerleaderen til slutt en kropp av stål ;)

Min kjære renset og vasket strengen til et kjempestort stjerneskudd. Han delte jernstrengen i to og disse ble knytt sammen til en Y-form og bøyd i rett posisjon. 

På nedre del av den tykke stålstrengen brukte min gode mann en tynn stålstreng til å surre fast en grillpinne som skulle brukes til å feste figuren ned til bunn av kaken. Kaketoppen er laget av pals eksta hvite marsipan farget med americolor. 

Jeg formet først to bein som jeg stakk inn på hver sin metallstreng, den lange delen på Y-formen. Jeg la på litt marsipan den lårene møttes og brukte den blå trusen til å dekke skjøten mellom bena. Så laget jeg kroppen og stakk denne inn på den siste del av strengen slik at i armen som står ut i luften fikk god styrke. Jeg tok en tynn stålstreng ned i den andre armen og knøt enden fast i foten, slik kunne hånden med sikkerhet holde seg fast til foten. Etterpå stakk jeg på hodet ved hjelp av en tannpirker. Til slutt laget jeg langt mørkt hår som jeg festet på og rufset litt til med en kniv, og et par kvite sko.
Jeg laget også en stjerne og navnet som de kunne sette på kaken sammen med cheerleader-figuren. Det var kjekt å se og høre at konfirmanten ble fornøyd :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar