- deilig tilbehør til mange middager, f.eks pizza som nevnt i forrige innlegg! Men også til pita, grillmat, nachos og andre tacoretter. Eller bare som dip :)
OPPSKRIFT RØMMEDRESSING:
DU TRENGER:
1 lite beger rømme
1-2 ss majones (smak og behag..)
Ca 2 ss saft fra sylteagurk-glasset
Ca 5 skiver sylteagurk
1 fedd hvitløk (kan sløyfes eller du kan endre mengde etter ønske)
1 ts (strøken) salt
1/2 ts pepper om du bare bruker malt pepper,
ca 1/4 pepper om du bruker pepperblanding i tillegg!
Ca 1 ts (strøken) pepperblanding.
(Smaken endres lett med litt andre krydre, som f.eks kurry, paprikapulver, piffi o.l.)
SLIK GJØR DU:
1. Bland sammen rømme og majones.
2. Kutt opp sylteagurkene i små biter, tilsett bitene og saften.
3. Tilsett presset hvitløk og krydrene. Rør godt. Den blir best om du lar den stå kaldt og trekke i 1 time, men den kan spises med en gang om det ikke er tid :)
GOD MIDDAG!
Denne skal jeg prøve! :) Vi bruker ofte Tyrkisk yoghurt i stedet for rømme etc. her i huset. Skal vi spise chips og dip så blander jeg rømme og tyrkisk yoghurt 50/50, merker ikke forskjell men mye sunnere :)
SvarSlett