tirsdag 5. juli 2011

Sommerlig kyllingrett

-grillet kylling med sweet chili, karri-ris og mangosalat!


Her kommer fremgangsmåte på hvordan du kan lage en enkel, sommerlig og god middag!
Denne middagen elsker hele familien her i huset.

DETTE TRENGER DU:
Nok til to voksne og to småspiste barn her i huset.

1 hel ferdiggrillet kylling
Sweet chili-saus
1,5-2 dl ris (4 porsjoner)
1 ts karri
2 ts kardemomme
1 salat, gjerne isberg (evt 2 stk hjertesalat)
1 boks ananasbiter (evt fersk ananas)
1 mango i biter
1/2 agurk i biter
1 rød agurk i biter
4 ss cashewnøtter, gjerne ristede


SLIK GJØR DU:
1. Kok risen som anvist på pakken sammen med salt, karri og kardemomme (du kan droppe saltet).

2. Del kyllingen i biter og legg dem på ovnsbrett. Du kan nå velge om du vil pensle bitene med sweet chili-saus. Dette kan f.eks gjøres bare med de voksne sine biter. Men sausen kan også bare være som tilbehør til måltidet.
Varm i ovnen på 200 grader i ca 15 min.

3. Bland sammen frukt og grønt. Server salaten helt enkel slik eller du kan til slutt røre inn litt sweet chili-saus for å gjøre den mer spennende :)
Dryss cashewnøtter over eller ha dette som tilbehør.

BON APPETIT :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar