fredag 13. april 2012

Gode venner!

-jeg er så takknemlig alle mine gode venner! En fredag ble jeg fullstendig overrasket av en gjeng flotte damer som ordnet med babyshower.  Jeg er fortsatt rørt over både gavene og alt som ble ordnet i stand av godsaker -tenk, bare for meg!

Jeg er takknemlig for hver og en av mine venner, alle er så snill og flink med så mye forskjellig! Dette er ikke fordi jeg verdsetter noen foran andre, men jeg vil gjerne gi litt heder og ære til min gode venn Rita :) Jeg og alle andre den kvelden ble bare helt betatt av denne nydelig genseren hun hadde strikket til babyen! 


Strikket i fineste alpakke-ull, jeg har sjelden kjent noe så mykt og deilig! Og fargen er bare nydelig. Gleder meg virkelig til jenten vår kommer og denne kan brukes! 


Jammen har hun ikke heklet en kjempefin blomst som er sydd på siden, og funnet matchende knapper. Jeg er så imponert! Denne fortjener virkelig skryt, så jeg skryter her på bloggen siden hun ikke har blogg å skryte med selv ;) Hun strikker det fineste saker; så du skulle hatt en blogg og delt kunstverkene dine med verden, Rita!

Og ikke nok med det, hun er mester til å lage muffins etter eget hode. Ettersom hun visste at jeg har en forkjærlighet til After Eight laget hun fantastisk AfterEight-muffins som var bløt i midten til babyshoweret-NAM NAM! I tillegg til helt fantastiske skillingsboller.

TUSEN tusen takk for tid og energi HVER OG EN av dere la ned for at vi fikk en så fin jentekveld, jeg er supertakknemlig og ble glad langt inn i hjerteroten :)

2 kommentarer:

 1. Kjempe søt jakke! Så flink Rita er!
  Babyshower hørtes skikkelig koselig ut :)
  God helg til deg og dine!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du skulle sett alt annet hun har strikket. Jeg var også heldig og fikk kjempefine votter til jul!
   God helg til dere også :) Klem

   Slett