-syns kanelsnurrer ser veldig flotte ut! Et godt alternativ til tradisjonelle skillingsboller.
Jeg bruker min favoritt bolle-oppskrift og lager snurrer slik som du ser på bildene under:
1. Jeg deler deigen i to og kjevler ut den ene delen. Pensler på smeltet smør og strør på blanding av kanel og sukker.
2. Legg halvdelen over og kjevle slik at den blir flatere og større.
3. Skjær strimler og snurr strimmelen til spiralform.
4. Lag så en knute og press endene inn i midten. Når alle snurrene er laget og ligger på stekebrettet pensler jeg toppen med smeltet smør og strør på perlesukker før de etterhever.
5. Flotte å servere og nydelige å spise :)
Tips for luftige og større boller: etterhver bollene gjerne lenger enn den timen som står i oppskriften, men altså minst 1 time er viktig!
Tips for luftige og større boller: etterhver bollene gjerne lenger enn den timen som står i oppskriften, men altså minst 1 time er viktig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar