søndag 22. september 2013

30-års kake til handyman!

-min svoger feiret stort da han ble 30 år og jeg bakte kake som forteller litt om ham!


Mannen er modellert for hånd og skal illustrere min svoger.Stigen er modellert med grillpinner inni langsidenene og spaghettipinner inni trinnene for å få en stabil stige. På trinnene har jeg notert viktige livshendelser; han kommer fra Danmark, giftet seg med min søster, fikk sine to sønner og vi venter i spenning på flere..hehe :)


Skriften på t-skjorten er spiselig tusj. Det står "Jesus lever" ettersom min svoger er ungdomsleder i en menighet og gjerne går med sånne t-skjorter til daglig :)

Pipen er tatt med fordi min svoger driver firmaet "Smart Varme" som jobber med piperehabilitering, ovner og varmepumper. Flammene på sidene er også tatt med av denne grunn.  

Hammer, spikre og skrumaskin 
representerer at han er en handyman som har drevet byggefirma før og at han nettopp har bygget ferdig eget hus. Kråken på pipen laget jeg for morro skyld inspirert av ordtaket "å fyre for kråkene".

Kaken inneholdt:

Alle pynten er laget av Pals ekstra hvite marsipan, farget med americolor pastafarge.Min svoger er en mann med mange jern i ilden! 


Tusen takk for en superflott 30-års fest, vi er stolt av å ha deg i familien :)

Inspirasjon til kaken fant jeg på flickr.4 kommentarer:

 1. Ok,nå må jeg bare få sagt det. Du har herved fått meg til å innse at når min mann fyller 40 (om et par måneder) så vet jeg nøyaktig hvem jeg skal spørre om tips og idèer hos! Denne var bare fantastisk bra!! Du er helt vanvittig god og jeg blir så imponert! For en kake! regner med dette er en svoger du setter høyt, for jommen har du lagt mye arbeid i kaken hans. Håper du har det bra? ønsker deg en flott søndag jeg. klem din vei <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Spirea <3 Det blir stor fest hos dere snart da, det er jo så gøy å feire! Du må bare spørre så svarer jeg så godt jeg kan ;) Klem

   Slett
 2. Hei igjen, ville innom med en klem og ønske deg en fin helg! Også må jeg innrømme jeg måtte kikke litt på denne kaken din igjen. Ja, det nærmer seg 40 årsdag nå og jeg har tenkt å "kopiere" din idè om det er ok? selvsagt med andre innspill - her blir det bokstaver, fotball og Gud og håndtverksaker ;) Å som jeg gleder meg...God klem til deg og tusen takk for at du ga meg akkurat den inspirasjonen jeg har lett etter i måneder. Gleder meg til ditt neste prosjekt :) klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du la igjen en hilsen, det er alltid like koselig :) Det er veldig kjekt om kaken inspirerer, du kopierer alt du vil!! Masse lykke til!
   Her går det i masse planlegging av div aktiviteter/arrangementer om dagen, så lite tid til baking. Godt med litt pause fra kake og blogg kjente jeg, men håper jeg snart får tid til å bogge igjen! Klem

   Slett