lørdag 19. februar 2011

Nonstop-kostymeIdag var vi på karneval, noe vi alle i familien hadde gledet oss til. Dessverre ble det en kort visitt for vår del ettersom minsten ble dårlig. Jaja, slik er livets ups and downs.

Jeg fikk lyst å blogge kostymene våre. Idag avslører jeg mitt kostyme: en non stop-pose :)
Du får følge med om du vil se hva resten av gjengen var utkledd som ;)
Jeg skal ikke ta æren for å kommet på idèen til non stop-kostymet selv. Den fant jeg ved å google etter kostymer og inspirasjon. Målet var å lage kostyme selv med ting man stort sett har hjemme og ikke bruke en formue på å kle oss fire ut!

Lage Non Stop-kostyme

Dette trenger du:
-en sort bossekk
-tre ark av hver farge: røde, gule og grønne
-tre kvite ark
-en rund form du syns er passe stor
-blyant
-saks
-dobbeltsidig tape
-sort stilongs og sort topp

Slik gjør du:
1. Klipp hull i sekken til hode og armer

2. Bruk formen og tegn rundt på de røde, gule og grønne arkene. Klipp ut rundingene, ca 5 stk av hver farge.

3. Google non stop-pose (om du ikke har en for hånden å se på) for å se skriften. Se på bokstavene og tegn på de kvite arkene. Klipp så ut bokstavene.

4. Lim bokstavene på sekkens front med dobbelsidig tape, og deretter rundingene foran og bak.

5. Kle på deg stilongs og topp, tre sekken over hodet og VOILÀ -klar for karneval!

Have fun :)

*Fikk vite dagen etterpå at jeg vant for mest kreative kostyme selv om vi gikk tidlig og jeg ikke var tilstede ved kåringen. Morsomt :)*

TIPS: Spar på nonstop-posen!
Kanskje du opplever som meg; at to år at jeg laget dette kostymet skulle gutten vår (4 år) på karneval i bhg. Problemet var bare at vi kom hjem fra ferie, og var utslitt etter lang reise, dagen før karnevalet... Hva skulle han ha på seg som krevde lite stress?? Jo, da klippet jeg posen kort og gutten var superfornøyd med å være en snopepose :)11 kommentarer:

 1. Heihei!:) JEg har karneval på fredag og ante ikke hva jeg skulle være!:O SÅ så jeg dette og tenkte at jeg ikke klarte og sy dette! MEn så så jeg etterhvert at det var oppkrift på den, og det er utrolig smart og snilt av deg og dele med andre når du har funnet på noe smart! Også er det smart og lage noe di fleste har hjemme! Du er utrolig SMART! Tusen takk, og håper det er greit at jeg kopierer det kostymet!:) Men jeg bare lurte på en ting.. Har du "nonstop" bak og?:) Eller bare framme?:)

  SvarSlett
 2. Hei :) Tusen takk for koselig kommentar :) Nå kan jeg ikke ta æren for å være så smart at jeg kom på idèen selv, den fant jeg via google, så jeg har bare spredd en gode idè videre ;) Helt i orden at du kopierer dette kostymet, jeg syns bare det er morro om andre blir inspirert av det jeg deler på bloggen! Jeg limte nonstop-rundinger på baksiden også.
  Lykke til og kos deg på karnevalet :)

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig:) Nei nei, men fint at du deler den videre:) Nå er snart kostyma ferdig men er styr og få av den dobbelidige teipen...:) Takk:)

  SvarSlett
 4. Skal være det i morgen jeg å kom på det selv men vile ha litt tips så jeg fant deg på google ;) Men jeg malte det på da ;)

  SvarSlett
 5. Nei... vet du hva dette er skikkelig morro jeg har tengt til og være dette fordi kusina mi har karneval bursdag og jeg kan være dette ... <3 Takk veldig snillt av deg :)

  SvarSlett
 6. Kjekt at blogg-innlegget kan inspirere og glede :) Lykke til og ha det gøy på karneval!

  SvarSlett
  Svar
  1. HAHA, det er noe av det kuleste jeg har sett! Måtte bare reblogget dette! Håper det er ok for deg :D

   Slett
 7. Takk for hyggelig kommentar, Tina :) Helt i orden at du deler videre.

  SvarSlett
 8. Hei ! skal på karnival i morgen men ante ikke hva jeg skulle være, etter jeg så dette inlegget så lagde jeg "non stop" kostymet med engang . Ble veldig nornøyd og det var veldigt enkelt å lage!

  SvarSlett
 9. Dette kostyme passer bra til noen stop øredobbene og smykker mitt��❤️�� takk for godt tips

  SvarSlett
 10. Hei! Veldig artig kostyme, og en helt super ide til kostyme på budsjett. Lenge siden nå, men husker du hvor du fikk tak i store nok boss-sekker?

  SvarSlett