tirsdag 21. mai 2013

Forsterker-kake til min kjære!


-min gode mann hadde et høyt ønske om ny forsterker til bursdagen i april og dermed måtte det lages en forsterker-kake! 

Det var ikke hvilken som helst forsterker mannen ønsket seg, drømmen var nemlig: VOX AC15C2! Under kan du se bilde av original vs kopi.Jeg hadde egentlig ikke kapasitet til et slikt prosjekt og ble veldig imponert over mannen som tok saken i egne hender! Vel bakte jeg innholdet, men han fikk farge marsipan selv og vi var sammen om å trekke kaken med marsipan. Og ikke minst; detaljene laget han selv mens jeg var i jentefest. Så da jeg kom hjem fra festen fikk jeg se håndtakene, knappene og VOX-merket som var laget. Og fine linjer som også originalen har. Flinke, kreative mannen min :)


Da vi gjorde klar siste finish før familiefesten startet, sa han:" ingen skal komme her og si at jeg ikke fikk meg forsterker til bursdagen" (og siktet til kaken)! Da måtte jeg smile litt for lite visste han om at jeg i skjul hadde bestilt nettopp en VOX AC15C2! Den ble sendt til svigerforeldrene mine og båret inn midt under besøket. Så gjett om det var en som ble både overrasket og glad en søndag ettermiddag i april ;) Så ingen skal komme og si at mannen ikke fikk forsterker til bursdagen! Faktisk to stykk :)


Kakens innehold:


Jeg stekte kaken i en liten langpanne, så da alt fyllet var på plass skar vi kaken over på midten og la ene halvdelen oppå den andre for å få høyere form. Slik så den ut da vi delte kakestykker:
2 kommentarer:

  1. Super-imponert!!! Du blir bare bedre og bedre! :) Heldige mannen din!

    Du? sjekk ut bloggen min...en liten surprise til deg der ;) klem klem og god helg!! <3

    SvarSlett