fredag 10. desember 2010

Julestemning!Mannen kjøpte kubbelys til meg på Ikea, så fikk jeg laget en adventsoppsetning med 4 lys. Var litt lei den enkle, sorte jernstaken med plass til fire enkle stearinlys. Mamma ga meg endel kongler som jeg har sprayet med gull (etter inspirasjon fra min søster) og limt sølvglitter på kantene. Fant noen julekuler, en rød kulelenke og tre små pynteengler. Så slik ble det resultatet. Bidro til enda meg julestemning her hjemme :)
Denne engelen liker jeg godt, fant den til halv pris på Obs i fjor. Blir nok litt shopping på salget i år også :) Så hadde jeg to kubbelys til overs, siden Ikea bare solgte 3-pakninger til min adventsoppsetning...
Denne engelen vant jeg i år på julebordet med jobben, vi hadde en morsom terninglek hvor man satte på alarm på en mobil ingen fikk se på og dermed ante vi ikke når alarmen ville gå. På den tiden (45min) skulle vi trille på tur, og hver gang vi fikk en seks`er kunne vi velge en gave som de andre satt på. Var man max uheldig endte man opp med ingenting, men heldigvis gikk det ikke slik :) Jeg klarte selvfølgelig å miste engelen i gulvet straks den var vunnet, men med litt lynlim så var den fin igjen :)
Denne julekrybben kjøpte jeg for snart 2 år siden da vi var i Israel og gikk i handlegaten i Jerusalem. Syns det er litt spesielt at den er kjøpt i Israel, skulle aller helst vært kjøpt i Betlehem men der var vi ikke! Kanskje neste gang, vil gjerne tilbake!! :)
Her er bilde fra ett av kjøkkenvinduene mine, veldig glad i stjernen som henger i vinduene med levende lys :)

Også liker jeg godt den store stjernen som henger i stuen! Tenker alltid først på den når advent nærmer seg!
Gøy med julepynt :)

God helg og snart 3.søndag i advent!!
"Nå tenner vi det tredje lys, det er et hellig tall.
Vi venter på at kongen vår skal fødes i en stall."

1 kommentar: