mandag 6. august 2012

Raske & dekorerte muffins!

-det trenger ikke alltid være så avansert!


I årets bursdagsfest til prinsessen vår ble det noen hurtige løsninger siden minstemann bare var 2 mnd. Blant annet laget jeg en Toro 1-2-3 browniespakke som jeg stekte i muffinsformer. Disse var populære og gikk kjapt unna! Tok et par selv, nam nam ;)

Til dekor klippet jeg bare ut et 6-tall i papir som jeg la på en avkjølt muffins også siktet jeg melis over. Etterpå fjernet jeg papiret, ristet vekk melisen og la på neste muffins. Slik ble det en hurtig og grei dekorering av muffinsene :) Du kan jo klippe ut hva som helst, andre tall, en bokstav, stjerne eller blomst.. så får du dekorert muffinsene kjapt og greit! Egner seg bra med kvit melis mot den mørke brownies-fargen.

Tips: Ikke sikt melis over muffinsen mens de står på serveringsfatet, der setter du dem etterpå.. ;)

2 kommentarer:

  1. Fant bloggen din i kveld og har sittet her og funnet masse, masse tips :) oss småbarnsforeldre i mellom, så ja, da er det lurt å ha noen triks på lur. Takk for alt du deler, her kommer jeg garantert tilbake. Ville blitt følger her, men fant ikke noe følger-dings... Men jeg ønsker deg en nydelig søndagskveld - og start på ny uke :)) klem

    SvarSlett
  2. Å, tusen hjertelig takk, det var en kommentar som varmet godt :)
    Følger-dingsen er på høyre side, under partiet om blogger jeg liker å besøke og før mine inspirasjonssider. Koselig om du legger deg til :)

    Gode ønsker for dagene til deg også!

    SvarSlett