tag:blogger.com,1999:blog-5274996965993924324.post876387112115548217..comments2024-02-04T19:59:54.089+01:00Comments on Linda`s hobbygleder: Oppskrift Royal IcingLinda Karinhttp://www.blogger.com/profile/01423924342063992014noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5274996965993924324.post-31153316027863342152011-11-19T15:16:32.974+01:002011-11-19T15:16:32.974+01:00Det er forresten denne limen jeg har: http://www.c...Det er forresten denne limen jeg har: http://www.cake-stuff.com/edible-glue-30ml-35g-bottle-p-1735.htmlLenehttps://www.blogger.com/profile/13392435361300637753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5274996965993924324.post-35614404222223709042011-11-19T14:59:04.329+01:002011-11-19T14:59:04.329+01:00Ja, nå var denne helt ny, så kan ikke ha vært årsa...Ja, nå var denne helt ny, så kan ikke ha vært årsaken, men jeg er kanskje ekstra kresen på smak og lukt. Tror ikke andre merket noe for å si det sånn, men jeg selv visste jo hvor jeg hadde limt. Men ja, det er jo ikke alltid man kan bruke RI, men her blir det nok bare til det nødvendige heretter :) <br />Har du forresten sluttet med liker-knappen, var ikke på de to siste innleggene dine ;)Lenehttps://www.blogger.com/profile/13392435361300637753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5274996965993924324.post-64366886556276605082011-11-19T10:46:16.858+01:002011-11-19T10:46:16.858+01:00Tusen takk, Lene, det var veldig kjekt å høre :)
J...Tusen takk, Lene, det var veldig kjekt å høre :)<br />Jeg syns spiselig lim ble fort dårlig når jeg dyppet ting (malekosten) i den. Det skal lite bakterier til før den blir dårlig, da både lukter og smaker den dårlig! Så jeg pleier bare å helle av noen dråper i et eggeglass og ta lokket fort på igjen, da holder den seg lenge. Jeg kjenner ikke smak av den nå. Men royal icing som spiselig lim er både godt og greit. Er bare enkelte ganger jeg syns det er best å ha blank lim, men kun av estetiske årsaker ;))Linda Karinhttps://www.blogger.com/profile/01423924342063992014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5274996965993924324.post-29732414342629096672011-11-19T09:18:11.618+01:002011-11-19T09:18:11.618+01:00For et bra innlegg! Mange gode og smarte tips! :0)...For et bra innlegg! Mange gode og smarte tips! :0) Jeg har prøvd å lage tiara, men den ble for tynn og knakk, men da brukte jeg en tynn tip og lot den bare stå en dag eller to. Laget en med tykk strek senere, kun for test, lot den stå i en uke på tørk, og da gikk det bra! :) Og så skal jeg beg. å bruke royal icing som lim, fordi jeg kjenner smak av spiselig lim, syns også at den lukter merkelig!Lenehttps://www.blogger.com/profile/13392435361300637753noreply@blogger.com